• Radius (map)
  • Hooglandse Kerkgracht 32
  • Leiden

 In verbinding zijn met onszelf, in verbinding zijn met andere mensen, hoe kunnen we steeds weer zorgen dat we daar voldoende aan toekomen? Tijdens deze open luistercirkel worden de aanwezigen uitgenodigd om op een aandachtige manier aanwezig te zijn. We luisteren naar onszelf, naar ons hart, als we de talkingstick vasthouden. Is er iets is dat gedeeld wil worden?

En we worden stil en luisteren vol aandacht naar de ander als die de stok heeft. Dit is anders dan de meeste gesprekken in het leven, waarbij we vaak snel op elkaar reageren. Soms zijn we dan meer bezig met onze eigen reactie en gedachten, dan met echt naar de ander luisteren. We sluiten de avond af met een rondje waarbij iedereen die dat wil zijn of haar wens uitspreekt voor de toekomst. Welke verbinding wil jij aangaan? Wat voor nieuwe ontmoetingen wens je? Wat mag er in je leven ontluiken of gaan groeien? Waar wil je meer van zien? Wat droom je voor deze lente?

Ik organiseer deze luistercirkels samen met Annet Gijsman van Radius

Kosten: vrijwillige bijdrage

Het is fijn als je je van te voren aanmeldt, maar niet verplicht.