Het is niet vanzelfsprekend dat wij mensen echt naar elkaar luisteren. Welke gedachten en ervaringen er komen bovendrijven als er wel echt geluisterd wordt, weten we zelf ook niet van te voren.  Annet Gijsman (Stichting Radius) en ik nodigen je uit op deze avond te komen ervaren hoe het is als je echt luistert naar jezelf en de ander en wat je dan vanuit je eigen belevingswereld wilt delen.

Het voorjaar begint, dus misschien is het tijd om een nieuwe stap te zetten, andere mensen te ontmoeten en wezenlijk met elkaar uit te wisselen. We krijgen om de beurt de ‘talking stone’ en de ruimte om iets te zeggen (of niet). De anderen luisteren zonder te reageren. Zonder elkaar adviezen te geven, te troosten of te zeggen wat we ervan vinden, laten we de ander er gewoon zijn.

Voor meer informatie en aanmelden klik hier.