2008-11-25_03-02-24_25112008899.jpg
2008-11-25_03-02-24_25112008899.jpg

Welkom


liefde in de dood, liefde in het leven

SCROLL DOWN

Welkom


liefde in de dood, liefde in het leven

 

Ons leven is als de stroom van een rivier. Van zacht kabbelend tot woest kolkend, hoe dan ook in beweging. Wat een klus kan het zijn om je mee te laten voeren met die stroom. Ja te zeggen tegen het leven met alles erop en eraan. Ook als het pijn, verlies of  dood betreft.

Onze eerste reactie bij tegenslag is er vaak een van verzet. Je klampt je vast aan de oever, of zwemt tegen de stroom in. Je probeert met wilskracht overeind te blijven, strak als een luciferhoutje en daarmee ook zo breekbaar. Hoe zou het zijn als je je kunt laten meevoeren met de stroom? Als je als een rietstengel in de wind, vanuit een stevig midden, jezelf kunt dragen en met veerkracht aanwezig kunt zijn met wat er is.

Van verzet naar overgave, van wilskracht naar veerkracht. Met liefdevolle aandacht en mildheid stilstaan bij afscheid en verlies, opdat de liefde voor het leven weer voluit kan stromen. 

Het zijn uitgangspunten die ik in mijn werk als verliesbegeleider en trainer graag meeneem. Wil je er meer over lezen, kijk verder op mijn website.

Begeleiding => 

Trainingen => 

Lezingen =>