• Radius (map)
  • Hooglandse Kerkgracht 32
  • Leiden

KLAAR VOOR DE ZOMER?

Voor de één is de zomer iets om naar uit te kijken. Een periode van naar buiten gaan. Het vaste vertrouwde ritme van alledag loslaten en zien wat er in de vrijgekomen ruimte kan ontstaan. Anderen zien juist tegen de zomer op.  Ze missen de vaste ijkpunten in de week of zijn niet in de gelegenheid of stemming om de koffers voor een vakantie te pakken. Hoe is dit voor jou?

Op vrijdagavond 8 juni krijg je tijdens de open luistercirkel alle ruimte hierover te delen en te luisteren naar de verhalen van anderen. Hulpmiddel hierbij is de zogenaamde talkingstone of –stick. We krijgen om de beurt de praatstok of -steen en de ruimte om al dan niet iets te delen. De anderen luisteren zonder te reageren. Zonder elkaar adviezen te geven, te troosten of te zeggen wat we ervan vinden. We laten elkaar gewoon zijn in het vertrouwen dat ieder zijn of haar eigen weg weet te vinden. Je bent van harte welkom!

De open luistercirkels organiseer en begeleid ik samen met Annet Gijsman van Stichting Radius.

Voor meer informatie en aanmelden klik hier.